Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 48’ ο Ίνγκασον, ενώ στο 62’ γκολ σημείωσε και ο Άκπομ.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον «σκόπελο» του Πανιωνίουκαι επέκτεινε στους 50 αγώνες το αήττητο σερί του, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2017 και συνεχίζει χέρι-χέρι με τον Ολυμπιακό στην κορυφή του πρωταθλήματος ύστερα από 15 αγωνιστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε μπλοκάρει το παιχνίδι του αντιπάλου του, με σωστή τακτική, τρέξιμο και αλληλοκαλύψεις. Οι «κυανέρυθροι», μάλιστα, είχαν τις καλύτερες στιγμές σε αυτό το διάστημα και απείλησαν με αξιώσεις την εστία του Ζίβκοβιτς σε δύο περιπτώσεις, αρχικά με ένα διαγώνιο σουτ του Μασούρα στο 36΄ που έβγαλε δύσκολα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και με το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Αραμπούλι στις καθυστερήσεις, με τον Ζίβκοβιτς να λέει και πάλι «όχι» με εξαιρετική επέμβαση.

Η είσοδος του Βιεϊρίνια αντί του Ελ Καντουρί στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου άλλαξε τις ισορροπίες, ο «Δικέφαλος» έγινε πιο επιθετικός και δεν άργησε να ανοίξει το σκορ: στο 48΄ και σε εκτέλεση κόρνερ του Πορτογάλου ο Μίσιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Άκπομ γύρισε την μπάλα προς τα πίσω και Ίνγκασον έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» για δεύτερη φορά από στημένη μπάλα στο 62΄, όταν και πάλι σε κόρνερ του Βιεϊρίνια από δεξιά ο Κρέσπο προώθησε την μπάλα με το κεφάλι, ο Σταυρόπουλος απέτυχε να διώξει και ο Άκπομ, με νέα κεφαλιά, διπλασίασε, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-2 (Novasports 1)

Γκολ: 48′ Ίνγκασον, 62′ Άκπομ

Κίτρινες κάρτες: Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Κόρμπος – Γιαννούλης, Άκπομ

Κόκκινες κάρτες:

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης (82′ Δούμτσιος), Μασούρας, Παπανικολάου (68′ Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντάγκλας, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ (73′ Μαουρίτσιο), Ελ Καντουρί (46′ Βιεϊρίνια), Λημνιός (81′ Πέλκας), Άκπομ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης