Ο Πανιώνιος επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και επικράτησε στη Νέα Σμύρνη 3-0 της Ξάνθης σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του σκοράροντας στο 39’, 42’ και τις καθυστερήσεις του αγώνα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ξάνθη ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή στον αγώνα, όμως ο Πανιώνιος σκόραρε και στη συνέχεια δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Η πρώτη τελική στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 31’ με τον Λουσέρο της Ξάνθης να εκτελεί φάουλ, ενώ οι ακρίτες είχαν και σουτ άουτ δύο λεπτά μετά με τον Ντιμιτρόφ.

Το σκορ άνοιξε στο 39’. Ο Μπακασέτας εκτέλεσε φάουλ, λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής και νίκησε τον Τσέναμο πετυχαίνοντας το 1-0, καθώς ο κίπερ της Ξάνθης δεν έβαλε σωστά τα χέρια του. Τρία λεπτά μετά και πάλι ο Μπακασέτας από την ίδια σχεδόν θέση έπιασε ένα δυνατό σουτ με φάλτσο και πέτυχε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο σκόρερ των «κυανέρυθρων» με νέα εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Τσέναμο σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στο 49’ οι δύο παίκτες ήταν και πάλι πρωταγωνιστές με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να αποκρούει εκ νέου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 50′ ο Τσέναμο απέκρουσε και το σουτ του Μασούρα, ενώ η Ξάνθη προσπάθησε με τον Νιέτο στο 64′ να μειώσει όμως το δυνατό σουτ που έκανε από το ύψος του πέναλτι δεν βρήκε στόχο. Στο 72′ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο 3-0, όταν ο Μπακασέτας εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Ρισβάνης έπιασε την κοντινή κεφαλιά αλλά ο Τσέναμο τον σταμάτησε, ενώ και στην επαναφορά του Ανσαριφάρντ ο Ρισβάνης αστόχησε στο σουτ που έκανε.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μπακασέτας πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε τις τρίπλες και βρέθηκε απέναντι στον Τσέναμο τον οποίο πλάσαρε πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Πανιώνιος – Ξάνθη 3-0 (Nobasports 3)

Γκολ: 39’, 42’, 90’+5′ Μπακασέτας

Κίτρινες κάρτες: Τασουλής, Καθάριος, Ρισβάνης, Βλάχος, Καραμάνος – Λουσέρο, Λισγάρας, Γουάλας

Κόκκινες κάρτες:

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Διούδης, Βλάχος, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (90′ Μπαργκάν), Μπακασέτας, Καθάριος (66′ Καραμάνος), Ανσαριφάρντ (82′ Τζανδάρης).

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Τσέναμο, Μπέρτος, Γούτας, Λισγάρας, Γουάλας, Λουσέρο, Φλίσκας (46′ Παπαστεριανός), Σολτάνι, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ (59′ Νιέτο), Σκουρτάι (58′ Καπετάνος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης