Ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητά την παραίτηση του Λευτέρη Αυγενάκη, εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν ότι ο υφυπουργός αθλητισμού σε συνέντευξή του εξίσωσε τον Ιβάν Σαββίδη με τον Κώστα Καραπαπά.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αυγενάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 FM, ερωτηθείς για τις δηλώσεις Κώστα Καραπαπά και για το πως συναντήθηκε με έναν άνθρωπο που, θεωρείται από κάποιους, πως πυροδοτεί τη βία με τις κατά καιρούς δηλώσεις του, επισήμανε ότι: «Αντίστοιχες συναντήσεις θα κάνω με όσους έχουν θεσμικό ρόλο. Εάν οι συμπεριφορές του πέφτουν σε παραπτώματα τότε η δικαιοσύνη θα κινηθεί άμεσα».

Εν συνεχεία όταν ρωτήθηκε για τον Ιβάν Σαββίδη τόνισε ότι αναμένεται να συναντηθούν το προσεχές διάστημα για το γήπεδο της Τούμπας και το Καυτανζόγλειο, δίνοντας ακολούθως μία απάντηση, που σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, εξισώνει τον μεγαλομέτοχο της ομάδας με τον αντιπρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Χαρακτηριστικά είπε ότι: «Θέλουμε να γίνει και αυτή η συνάντηση άμεσα όταν μάλιστα και ο κ. Σαββίδης έχει τιμωρίες. Εννοώ την απαγόρευση για την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό δεν έχει σχέση καμία βέβαια. Το λέω επειδή με ρωτήσατε πριν γιατί συναντήθηκες με τον τάδε και το δείνα που κάνει υβριστικές δηλώσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Με την σημερινή παρουσία σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κος Αυγενάκης, έπεισε και τους πλέον καλοπροαίρετους ότι επέλεξε προσωπική ατζέντα, προσχωρώντας στο… στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Θέλουμε να ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η στάση αυτή είναι καθαρά προσωπική και δεν εκπροσωπεί την συνολική κυβερνητική πολιτική του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά από μία σειρά αδιανόητων χειρισμών, με κορυφαία, την συνάντηση με αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, προπαραμονή του ποδοσφαιρικού αγώνα, ήρθε ραδιο-φονικά να εξισώσει, τον εκ των μεγαλυτέρων επενδυτών αυτή την στιγμή της χώρας, κο Σαββίδη, με τον υπάλληλο του Ολυμπιακού, κο Καραπαπά.

Η μοναδική καλή υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει αυτή την στιγμή στον χιλιόπαθο ελληνικό αθλητισμό, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, είναι να παραιτηθεί από μόνος του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης