Από τη Θεσσαλονίκη στην πρωτεύουσα της Δανίας αναμένεται να μετακομίσει σύντομα ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, καθώς ο ΠΑΟΚ και η Κοπεγχάγη τα έχουν βρει σε όλα για τη μεταγραφή του 25χρονου γκολκίπερ.
Η συμφωνία των δύο ομάδων κάνει λόγο για 5 εκατομμύρια ευρώ συν 1,5 εκατ. σε μορφή μπόνους επίτευξης στόχων, με τους «ασπρόμαυρους» να διατηρούν κι ένα 15% ποσοστό μεταπώλησης.
Έτσι, απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του διεθνούς Κροάτη γκολκίπερ στην Κοπεγχάγη, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Σέρχιο Πένια.
Ο 29χρονος Περουβιανός μέσος είναι «μια ανάσα» από την επιστροφή του στην Αλιάνζα Λίμα, καθώς ουδέποτε κατάφερε να πείσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου πως αξίζει φανέλα βασικού – ή να βρίσκεται στο ροτέισον.
Εξ ου και η μία επιπλέον εβδομάδα που δόθηκε στον Πένια, προκειμένου να ολοκληρώσει τα τυπικά για την μεταγραφή του.
Από εκεί και πέρα οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ντόμινικ Κοτάρσκι και Γιάννης Κωνσταντέλιας εντάχθηκαν στην ομάδα μετά την έξτρα άδεια που είχαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες τον Ιούνιο κι έπιασαν άμεσα δουλειά.
Για την Τρίτη (8/7), έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.
