Στη μάχη των πλέι οφ του Europa League ρίχνεται απόψε ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά αντιμετωπίζει στις 22.00 (Cosmote Sport 1) τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία με στόχο να βάλει θεμέλια πρόκρισης για τους ομίλους, εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αν και θεωρητικά είναι το φαβορί για την κατάκτηση του εισιτηρίου, θα πρέπει να προσεγγίσουν τα παιχνίδια με τους Σλοβάκους με απόλυτη σοβαρότητα, προκειμένου να πετύχουν στον σκοπό τους.

Αυτό άλλωστε δήλωσε και ο προπονητής τους, Αμπέλ Φερέιρα, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όπου επισήμανε ότι η ομάδα του έχει αφήσει πίσω της τα παιχνίδια με τον Άγιαξ και έχει στρέψει την προσοχή της στις αναμετρήσεις με τη Σλόβαν.

 «Η δυάδα αγώνων με τον Άγιαξ είναι στο παρελθόν. Στο παρόν μας προετοιμάζουμε το μέλλον μας. Πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική προετοιμασία του παιχνιδιού με την Σλόβαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο, και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δείχνουμε την αξία μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δείξουμε μεγάλη επιθετικότητα στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι o Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει για το αποψινό ματς όλους τους παίκτες του εκτός φυσικά από τους -μακροχρόνια απόντες λόγω τραυματισμών- Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο.

Στον αντίποδα ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας Γιάν Κόζακ έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές για το αποψινό ματς με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης