Κινητικότητα παρατηρείται στον ΠΑΟΚ παραμονές Χριστουγέννων. Έτσι, με την συναίνεση της διοίκησης ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ζήτησε και έλαβε άδεια, δεδομένου πως δεν ήταν στα σχέδια του προπονητή του εδώ και μερικές εβδομάδες και αναμένεται να φύγει για την πατρίδα του, την Ολλανδία, όπου θα περάσει τα Χριστούγεννα και θα επιστρέψει πριν την Πρωτοχρονιά στην Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, επέστρεψε από την Βραζιλία ο Λέο Ζαμπά, όπου είχε μεταβεί για σειρά εξετάσεων σχετικά με την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το πόδι του. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ θα μεταβεί και πάλι στην πατρίδα του, προκειμένου ν’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης κι αποκατάστασης υπό την επίβλεψη του γιατρού Ζοακίμ Μπράβα, ενώ παράλληλα θα αναζητήσει και την ποδοσφαιρική τύχη του, δεδομένου πως προς το παρόν δεν είναι στους σχεδιασμούς του προπονητή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προπόνηση του «Δικεφάλου» ήταν ουσιαστικά η πιο δυνατή της εβδομάδας εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στην Τούμπα. Όλες οι ασκήσεις διεξήχθησαν σε υψηλή ένταση, ενώ στο φινάλε έγινε μίνι δίτερμα σε δύο γήπεδα. Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κι έμεινε στο γυμναστήριο. Η κατάσταση του αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες από το ιατρικό επιτελείο.

Την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία θα κάνει τους σχεδιασμούς του για την συγκρότηση της ομάδας με την προσθήκη του Ελ Καντουρί, αλλά με προβληματισμό στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού, πλην του Μούσα Ουαγκέ που είναι τραυματίας, ούτε και ο Ροντρίγκο Σοάρες δεν φαίνεται να προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής. Έτσι ο Ουρουγουανός τεχνικός θα επιλέξει έναν από τους Βιεϊρίνια-Λύρατζη, χωρίς να αποκλείεται και πάλι η επιστράτευση του Χοσέ Κρέσπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης