Στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως επιβεβαίωσε και σε προσωπική του δήλωση ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν δώσει τα χέρια με τον Ρουμάνο τεχνικό για τριετές συμβόλαιο, κι έτσι ο τελευταίος θα διαδεχτεί στον πάγκο του συλλόγου τον Πάμπλο Γκαρσία, στον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε στη μεταξύ τους τηλεδιάσκεψη την απόφαση να μη συνεχιστεί η συνεργασία τους σε επίπεδο της πρώτης ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι από την Τρίτη τα Μέσα της πατρίδας του ανέφεραν ότι ο Λουτσέσκου έχει δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Τούμπα.

Μάλιστα τόνιζαν ότι ο Λουτσέσκου θα υπογράψει με τον ΠΑΟΚ συμβόλαιο, που θα του αποφέρει τον χρόνο 1,8 εκατ. ευρώ, γεγονός που αν ισχύει θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της Super League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουτσέσκου στα δύο χρόνια που καθοδήγησε τον ΠΑΟΚ μέτρησε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, κατακτώντας με τους «ασπρόμαυρους» ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης