Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα Τέμπη το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των έξι φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πριν από 20 χρόνια έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, κατά την επιστροφή τους από την Αθήνα, όπου είχαν μεταβεί για να παρακολουθήσουν αγώνα του δικεφάλου του Βορρά.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ως ελάχιστο φόρο τιμής φρόντισε να βρίσκονται στον χώρο τα δύο τρόπαια, του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, τα οποία κατέκτησε πέρσι η ομάδα ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της, Μάκης Γκαγκάτσης. που έστειλε το δικό του μήνυμα, αναφέροντας: «Είναι μέρα πένθους για τον ΠΑΟΚ και ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. Είμαστε εδώ, όπως κάθε χρόνο, για να τιμήσουμε τη μνήμη των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους. Ευχόμαστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά άλλη τραγωδία σε όλους τους συλλόγους».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος είπε: «Σήμερα είναι ημέρα λύπης, ημέρα μνήμης. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί, σήμερα τα παιδιά θα είχαν τις δουλειές τους τις οικογένειες τους. Οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις και εμείς δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ».

Ο Ιβάν Σαββίδης, δεν παρευρέθη στο σημείο, έστειλε όμως το δικό του στεφάνι, όπως στεφάνια στην επιμνημόσυνη δέηση απέστειλαν στο μνημείο του δρόμου των Τεμπών και πολλές ΠΑΕ και σύνδεσμοι φιλάθλων, δείχνοντας ότι δεν ξεχνούν αυτό που έζησε η Ελλάδα και η οικογένεια του Δικεφάλου στις 4 Οκτωβρίου του 1999.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης