Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει για τον ΠΑΟΚ ο Γιάσμικ Κούρτιτς, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Πάρμα, με τον 34χρονο Σλοβένο διεθνή μέσο να αποχαιρετά με μήνυμά του την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο έμπειρος άσος δήλωσε περήφανος που υπήρξε μέλος του «Δικεφάλου» του Βορρά,  επισημαίνοντας πάντως πως δεν είναι χαρούμενος με τον τρόπο που ολοκληρώνεται η παρουσία του στους «ασπρόμαυρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός:

«Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι η απώλεια αυτού του Κυπέλλου με πονάει πολύ περισσότερο, επειδή ξέρω ότι αξίζαμε περισσότερα. Τι μπορώ να πω; Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στον κόσμο της ομάδας, επειδή από την πρώτη μέρα μου έδειξαν ότι με ήθελαν. Μου έδειξαν σεβασμό».

«Είναι δύσκολο για μένα, αλλά μερικές φορές στη ζωή πρέπει να κάνεις μερικά βήματα μπροστά στην καριέρα σου και να προχωράς. Είμαι πραγματικά περήφανος για ό,τι έκανα και μπορώ να πω, ότι όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, ήταν το καλύτερο βήμα που έκανα στην καριέρα μου. Το ότι τελειώνω με αυτόν τον τρόπο, δε με κάνει χαρούμενο. Ήθελα να τελειώσω με διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους και ειδικά στον κόσμο μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης