Την ικανοποίησή του για τη νίκη του ΠΑΟΚ και τον προβληματισμό του για τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα του Novasports, μετά τη δύσκολη επικράτηση (3-2) του «δικεφάλου» του Βορρά επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς: «Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη, ήταν σημαντική. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και το προετοιμάζαμε αυτές τις μέρες. Με δεδομένη τη δυσκολία του η ικανοποίησή μου είναι ακόμη μεγαλύτερη».

Για το αν οι δύο σερί νίκες εντός δείχνουν βελτίωση: «Η νίκη είναι σημαντική για την εξέλιξη και τη νοοτροπία και την αυτοπεποίθησή μας. Το ματς ήταν δύσκολο, αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι, οι ευκαιρίες ήταν 5-1 για μας. Τα γκολ που δεχτήκαμε με τρέλαναν γιατί ήταν πολύ εύκολα, το πρώτο ήταν σε οργανωμένη άμυνα αλλά δεν σταματήσαμε ένα σουτ εκτός περιοχής, το δεύτερο ήταν θέμα συγκέντρωσης και αντίδρασης σε μία στημένη φάση.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, κυριαρχήσαμε και τους πιέσαμε, οι αντίπαλοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τα λάθη μας. Ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να επιστρέψουμε από το 0-1, κάναμε το 2-1 και παίζαμε καλά, όμως ήρθε το 2-2 από στημένη φάση. Συνεχίσαμε να πιέζουμε, είχαμε ευκαιρίες με ωραίες ενέργειες και σκοράραμε με το πέναλτι. Το αρνητικό που με τρελαίνει, δεν μπορώ να το καταλάβω και να το διαχειριστώ είναι τα δύο γκολ που δεχτήκαμε, αλλά πετύχαμε τρία και αυτό είναι θετικό για την αυτοπεποίθησή μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ευχή του για το νέο έτος: «Να κερδίσουμε την Τετάρτη και να προκριθούμε, για να τελειώσουμε το πρώτο μέρος της σεζόν με πρόκριση σε Κύπελλο και Ευρώπη αλλά και αυτή την επιστροφή στο πρωτάθλημα μετά από κρίση. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Να κερδίσουμε πρώτα την Τετάρτη (σ.σ.: κόντρα στην ΑΕΛ) και ρωτήστε με ό, τι θέλετε μετά».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης