Ραντεβού με την ιστορία του έχει απόψε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά αντιμετωπίζει στις 22.00 (Cosmote Sport 1) την Κράσνονταρ στην Τούμπα και έχει την ευκαιρία να σφραγίσει για πρώτη φορά το εισιτήριο που οδηγεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Το μικρό προβάδισμα του ενός τέρματος που έχει κερδίσει στο πρώτο ματς η Κράσνονταρ (2-1) δεν αποτελεί ένα ισχυρό εμπόδιο για την ομάδα του Φερέιρα, η οποία θέλει, μετά από αρκετές δοκιμές και πειραματισμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα, να σημειώσει μία μεγάλη επιτυχία και μπει στους ομίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχοντας ολοκληρώσει και τους σχεδιασμούς του αντιμετωπίζει κάποια διλήμματα στο αν θα ξεκινήσει με σέντερ φορ τον νεοαποκτηθέντα Αντόνιο Τσολάκ ή θα χρησιμοποιήσει εξ΄αρχής τον Πολωνό Κριστόφ Σφιντέρσκι. 

Επίσης ερωτηματικό αποτελεί η θέση του δεξιού πλαγίου φουλ Μπακ, αν δηλαδή σε αυτή τη θέση θα χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Σενεγαλέζος Μουσά Ουαγκέ ή ο εμπειρότερος αλλά ηλικιακά μεγαλύτερος Άνχελ Κρέσπο.

Η ρωσική ομάδα είναι επίσης αναγκασμένη να κάνει κάποιες αλλαγές καθώς ο Βάντερσον, ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής στη μεσοεπιθετική γραμμή, δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη λόγω τραυματισμού, ενώ είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί εξ’ αρχής ο αρχηγός Μαρτίνοβιτς, που άλλωστε αγωνίστηκε και στο παιχνίδι εναντίον της Χίμκι το προηγούμενο Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ερωτηματικό για τη ρωσική ομάδα αποτελεί και ο Σουηδός επιθετικός Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και, εφόσον δεν μπορεί να ξεκινήσει, στη θέση του θα παίξει ο Σουλεϊμάνοφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο φημισμένος Ιταλός Ντάνιελε Ορσάτο, ο οποίος σφύριξε πριν από μερικές εβδομάδες τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ίδιος διαιτητής είχε διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ρουμπίν Καζάν που είχε λήξει το 2011 ισόπαλη με σκορ 1-1.

Το παιχνίδι ως γνωστόν θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης