Με τon Λέο Μάτος στην αποστολή του θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα του κόντρα στον ΟΦΗ, που διεξαχθεί την Κυριακή (04.10, 18:15) στο γήπεδο της Τούμπας, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μετά και τα διαρκή αδιέξοδα στη θέση του πλάγιου αμυντικού και τον σοβαρό τραυματισμό του Χοσέ Κρέσπο, κλήθηκε να ξαναμπεί στο γκρουπ της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

‘Ετσ ο έμπειρος ακραίος οπισθοφύλακας, αφού προπονήθηκε σήμερα, επελέγη και για την αποστολή, εν όψει της αναμέτρησης με τους Ηρακλειώτες.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Μούσα Ουαγκέ καθώς επελέγη σαν εναλλακτική λύση ο Λύρατζης για τη θέση του πλάγιου αμυντικού.

Η σημερινή τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη κυρίως στο κομμάτι της τακτικής και περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και οικογενειακό διπλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε μέρος της προπόνησης και συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο ξεκίνησε θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωση την αποστολή της ομάδας η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Λύρατζη, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Κούτσια, Σφιντέρσκι, Τσόλακ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης