Δύο μόλις ημέρες πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο νταμπλούχος Ελλάδας είναι αναγκασμένος να ψάξει για προπονητή, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αποτελέσει παρελθόν από τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δέχτηκε μία πολύ μεγάλη πρόταση από την Αλ Χιλάχ της Σαουδικής Αραβίας, η οποία εκτός από ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που προσφέρει στον ίδιο, καλύπτει και τη ρήτρα αποδέσμευσής του από τους «ασπρόμαυρους», ύψους 2 εκατ. ευρώ (σ.σ: οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λουτσέσκου σε συνομιλία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη τον ενημέρωσε γι’ αυτή την εξέλιξη και του ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Μάλιστα ο Ρουμάνος το απόγευμα της Παρασκευής αποχαιρέτησε και τους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι πλέον καλούνται να βρουν τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουτσέσκου στα δύο χρόνια που κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ κατέκτησε μαζί του δύο Κύπελλα Ελλάδας, οδηγώντας τον παράλληλα στο πρώτο του πρωτάθλημα, μετά από 34 ολόκληρα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης