Μετά από 126 ημερολογιακές μέρες ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επαναμφανίστηκε σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος άσος επέστρεψε και μάλιστα έχοντας θέση βασικού στον αγώνα κατά του ΠΑΣ, αλλά όπως φάνηκε στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε δεν είναι ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο ετοιμότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επιστροφή του στην ομάδα και τις δικές του πρώτες εντυπώσεις μίλησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο έμπειρος άσος:

Για την επιστροφή του: «Νιώθω καλά. Τα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν δύσκολα για μένα, μετά προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου και τον ρυθμό. Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη και να συνεχίσουμε έτσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι του έλειψε περισσότερο: «Όλα. Η καθημερινότητα, οι προπονήσεις, τα αποδυτήρια, η μυρωδιά από το γρασίδι. Είμαι πίσω, είμαι συγκεντρωμένος να βοηθήσω την ομάδα και να συνεχίσουμε την δουλεία».

Ποσο διαφορετική βρήκε την ομάδα: «Έχουν έρθει νέοι παίκτες, νέος προπονητής, νέο σύστημα. Ένα σύστημα που μας έφερε πολλές επιτυχίες. Ένας προπονητής που τον ξέρω και σαν άνθρωπο. Το ξεκίνημά μας, είναι η εικόνα του προπονητή, να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».

Για το πόσο χρόνο χρειάζεται ακόμα: «Θέλω πολλά παιχνίδια και πολλά λεπτά. Δουλεύω καθημερινά ώστε να μπορέσω να κάνω τον προπονητή να με εμπιστευεθεί. Την είχα σήμερα την εμπιστοσύνη του και προσπάθησα να κάνω ότι μου ζήτησε. Προσπάθησα να κάνω το παχνίδι μου. Θέλω ακόμα λεπτά παιχνιδιού κακά τα ψέματα, είμαι εκτός αγωνιστικού χώρου για 5 μήνες, οπότε σιγά σιγά θα βρίσκω τον εαυτό μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης