Το στίγμα του για το αυριανό πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού του ΠΑΟΚ έδωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στην σημερινή συνέντευξη τύπου που έγινε στο Δουβλίνο μία μέρα πριν από το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του και την Μποέμιαν, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ότι η Μποέμιαν έχει 24 επίσημα παιχνίδια στα πόδια της: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι σίγουρα. Το ξέρουμε ότι έχουν 24 παιχνίδια και αυτό είναι πλεονέκτημα. Το δικό μας θα είναι το πρώτο, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, έχουμε δουλέψει σκληρά. Έχουμε ένα στόχο και ήρθαμε εδώ να τον πετύχουμε».

-Για την διαφορά θερμοκρασίας με την Ελλάδα: «Εμείς δουλέψαμε τις τελευταίες εβδομάδες με την ίδια θερμοκρασία στην Ολλανδία. Έχουμε εμπειρία σε αυτό. Όλοι ξέρουν τον καιρό που κάνει στην Ελλάδα. Αλλά το κλίμα, η ζέστη και το κρύο δεν είναι δικαιολογία. Ο στόχος μας είναι ένας, θα είναι δύσκολο αλλά ήρθαμε εδώ για να τον πετύχουμε».

-Για το περσινό happy end και τη φετινή χρονιά: «Δεν μπορώ να πω το αντίθετο. Θέλω να ξεκινήσουμε καλά και να τελειώσουμε με happy end όπως πέρσι. Φέτος έκανα προετοιμασία και είμαι πιο έτοιμος από πέρσι. Δεν μιλάμε για μενα αλλά για την ομάδα, όλοι ήρθαμε εδώ για να πετύχουμε τον στόχο μας και αυτός είναι να προκριθούμε και να βάλουμε από αύριο βάσεις για αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις: «Ξέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια δεν πετυχαίνουμε σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Φέτος έχουμε μεγάλο ρόστερ με ποιότητα, που όλοι θέλουν να βοηθήσουν σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε συγκέντρωση, να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να μπορούμε να τα πάμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Σημαντικότερο είναι τώρα το αυριανό παιχνίδι, αυτό είναι το πρώτο βήμα»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης