Το τελευταίο του παιχνίδι στα πλέι οφ της Super League δίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΟΚ. Στόχος του «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται για να πάρει ένα «καλό» εισιτήριο για το Europa League της νέας περιόδου.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Κοροβέση, Λίλα και Κολοβέτσιο, καθώς και τον τραυματία Πάντο. Στον αντίποδα, όμως, επιστρέφει ο «ιθύνων νους» της ομάδας, ο Τόμας Ντε Βινσέντι, που λόγω τιμωρίας απουσίασε από τα εκτός έδρας παιχνίδια με Ατρόμητο και Αστέρα, όπου ο ΠΑΣ γνώρισε ισάριθμες ήττες. Το αυριανό μάλιστα θα είναι το αποχαιρετιστήριο ματς του Αργεντινού, που από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.
Ο Οικονόμου, που στη χθεσινή προπόνηση είχε αισθανθεί ενοχλήσεις, ξεπέρασε το πρόβλημα και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, μαζί με τους Φεγκρούς, Μπαμπανιώτη, Ντάσιο, Μπέριο, Ρουμπουλάκου, Μιχαήλ, Βίλα, Χαρίση, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Γεωργίου, Γιάκο, Τσουκαλά, Νάκο, Τζημόπουλο, Νικλητσιωτή και Ίλιτς.
Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

