Με το σκορ στο 2-2 ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι της φετινής σεζόν. Στα Περιβόλια, ο Πλατανιάς και η Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Τα τέρματα για τους Κρήτες σημείωσαν οι Ναζλίδης (29΄) και Γουνδουλάκης (42΄), ενώ η «βασίλισσα του βορρά», η οποία τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αποστολόπουλου με δεύτερη κίτρινη στο 77΄, ισοφάρισε με τα γκολ του Μρντάκοβιτς (62΄, 85΄).
Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Στο 6΄ το σουτ του Μπέλιτς απέκρουσε ο Αναστασόπουλος, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ναζλίδης δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Από την πλευρά της, η «βασίλισσα του βορρά» προσπάθησε να απειλήσει στο 14΄ με το σουτ του Μπαργκάν, το οποίο δεν αιφνιδίασε τον Γεωργαλλίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Μπεν Μοχάμεντ έφυγε άουτ.
Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα
Τελικά οι προσπάθειες του Πλατανιά για ένα γκολ «καρποφόρησαν» στο 29΄, όταν ο Ναζλίδης εκμεταλλεύθηκε την ασυνεννοησία των Τζημογιάννη και Σεντεμέντε, πήρε την μπάλα και «έγραψε» το 1-0. Μετά την εξέλιξη αυτή, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν κι άλλο γκολ και τα κατάφεραν με τον Γουνδουλάκη στο 42΄, το πρώτο σουτ του οποίου απέκρουσε ο Αναστασόπουλος, ωστόσο ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου πήρε το ριμπάουντ και διπλασίασε τα τέρματα του Πλατανιά.
Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να μειώσει με τον Μρντάκοβιτς στο 62΄ μετά από σέντρα του Καλτσά. Στο 77΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αποστολόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ισοφάρισαν στο 85΄ με τον Μρντάκοβιτς, το σουτ του οποίου δεν κατάφερε να εξουδετερώσει ο Γεωργαλλίδης.
Πλατανιάς – Βέροια 2-2 (Nova 1)
Γκολ: 29′ Ναζλίδης, 42′ Γουνδουλάκης – 62′, 85′ Μρντάκοβιτς
Κίτρινες κάρτες: Στόλερ, Ντα Σίλβα – Αποστολόπουλος, Βεργώνης, Τραπ
Κόκκινες κάρες: 77′ Αποστολόπουλος
Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Σέρα, Ιντζίδης, Φερνάντες, Ντα Σίλβα, Αγκιλέρα (87′ Γιακουμάκης), Στόλερ (65′ Σιώπης), Μπέλιτς, Μοράλ, Γουνδουλάκης, Ναζλίδης.
Βέροια (Γκόραν Στεβάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Τραπ, Βεργώνης (61′ Παυλίδης), Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Σεγκούντο (68′ Μάνος), Μπαργκάν (57′ Καλτσάς), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς.
Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

