Η Sony ανανέωσε τη σειρά των φορητών φορτιστών USB της, με τρία νέα μοντέλα και διαφορετικά μεγέθη μπαταριών, ώστε να προσφέρεται πάντα αρκετή ισχύ φόρτισης για καθημερινές ανάγκες.

Με ισχύ φόρτισης 5000mAh, ο φορτιστής CP-V5 είναι ιδανικός για να σας ακολουθεί σε ταξίδια, αποδίδοντας δυο πλήρεις φορτίσεις στις φορητές συσκευές σας. Το μεγαλύτερο μοντέλο CP-V10, διαθέτει ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία ισχύος 10000mAh, για πλήρη φόρτιση σε παραπάνω από μία συσκευές. Το «μικρό» μοντέλο CP-V3, συμπληρώνει την οικογένεια των φορητών φορτιστών παρέχοντας ισχύ 3000mAh, η οποία είναι αρκετή για τη φόρτιση ενός smartphone και μια δεύτερη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τρία νέα μοντέλα διατίθενται προ-φορτισμένα, ώστε να προσφέρουν άμεση χρήση μόλις τα βγάλετε από το κουτί τους. Οι μπαταρίες διαθέτουν μια έξοδο 1.5A, για ταχύτερη φόρτιση και ενσωματώνουν την τεχνολογία Hybrid-Gel της Sony, η οποία διασφαλίζει την ελάχιστη απώλεια αρχικού φορτίου, λιγότερο από 10%, ακόμα και μετά από 1000 φορτίσεις – με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση από το φορτιστή σας.

CP-V5 – Ιδανικός σύντροφος για ταξίδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάρος μόλις 145 γρ., ο CP-V5 διαθέτει μπαταρία λιθίου-ιόντος 5000mAh, προσφέροντας αρκετή ενέργεια για φόρτιση δύο φορών του κινητού τηλεφώνου, ενώ χάρη στην ένδειξη LED, γνωρίζετε πότε εξαντλείται ο φορτιστής.

Ο CP-V5 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, μπλε και πράσινο χρώμα, με ειδική προστατευτική επίστρωση κατά των γρατσουνιών.



CP-V10 – Επάρκεια ισχύος για φόρτιση πολλών φορητών συσκευών

Ο φορτιστής CP-V10 καλύπτει ακόμα και τις ανάγκες που προκύπτουν από τις πιο έντονες δραστηριότητες. Με διαστάσεις μόλις 72 x 127 x 17,5 χιλιοστών, ζυγίζει μόνο 245 γραμμάρια και διαθέτει μπαταρία ισχύος 10000mAh. Μπορεί να φορτίσει έως και τέσσερα smartphone, καθώς και άλλες φορητές συσκευές με μεγαλύτερες ανάγκες σε ισχύ, όπως tablet και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Διαθέτει επίσης, την ίδια καινούργια προστατευτική επίστρωση κατά των γρατσουνιών με τον CP-V5, κάτι που συμβάλει στη μακροζωία του μαύρου φορτιστή CP-V10, μια και τον προστατεύει από ζημιές που σχετίζονται με την καθημερινή χρήση.

Παράλληλα, δια του διακόπτη On/Off εμποδίζεται η τυχαία αποφόρτιση της μπαταρίας, ενώ με τις τέσσερις ενδεικτικές λυχνίες LED για την στάθμη της μπαταρίας, μπορείτε εύκολα να ελέγχετε τη φόρτιση.

CP-V3 – Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για smartphone

Ο ανανεωμένος CP-V3, ο μικρότερος φορτιστής της σειράς, διαθέτει μεγάλη μπαταρία λιθίου ιόντος, με ισχύ της τάξεως των 3000mAh. Με διαστάσεις μόλις 38,8 × 99 × 19 χλστ., ο CP-V3 αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο στις μετακινήσεις σας, παρέχοντας στο smartphone σας μία ακόμα φόρτιση. Ο CP-V3 διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα (λευκό, μπλε, μωβ).

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από αυτόν τον μήνα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης