ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθη σήμερα, στο  λιμάνι Ηρακλείου, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατόπιν ένδειξης σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 53χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, βρέθηκε να κατέχει επιμελώς κρυμμένη μέσα στις αποσκευές του μία (01) νάυλον  συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 9 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ανωτέρω ναρκωτική ουσία.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης συνελήφθη, στο νέο λιμάνι της  Κέρκυρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 23χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, βρέθηκε στην κατοχή του μία (01) χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε  ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 2 γραμμαρίων.

Ακολούθησε νομότυπη κατοίκον έρευνα, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, κατά την οποία βρέθηκε μία (01) πλαστική  συσκευασία, η οποία περιείχε  ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 9 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης