Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντοπίστηκαν και διασώθηκαν δεκαέξι (16) παράνομων μεταναστών, απογευματινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή 27 ν.μ. δυτικά της Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας, από στελέχη του Λ.Σ.ΕΛ.ΑΚΤ.
Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Παλαιοκαστρίτσας για περιστατικό ακυβέρνητης λέμβου η οποία βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Παλαιοκαστρίτσας. Άμεσα απέπλευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο εντόπισε στην ανωτέρω περιοχή ακυβέρνητη πολυεστερική λέμβο με δεκαέξι (16) αλλοδαπούς επιβαίνοντες η οποία παρουσίαζε εισροή υδάτων.
Ανωτέρω διασωθέντες περισυνελέγησαν και μεταφέρθηκαν από το πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Αλύπας Παλιοκαστρίτσας όπου και συνελήφθησαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ η ανωτέρω λέμβος κατασχέθηκε.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Παλαιοκαστρίτσας.
Εντοπισμός παράνομων μεταναστών στην Κέρκυρα
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντοπίστηκαν ...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης
