Η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά διοργανώνει γεύμα εργασίας για τα Μέλη της, την 4η Απριλίου με θέμα: “Ελλάδα 2013: Οικονομική συγκυρία και γεωστρατηγικοί συσχετισμοί με τις γείτονες χώρες. Ιστορική αναδρομή, προβληματισμοί ” 
Επίτιμος καλεσμένος και ομιλητής θα είναι διακεκριμένη προσωπικότητα, με ευρεία και επικαιροποιημένη θέση επί των γεωστρατηγικών θεμάτων της Ελλάδας και των διεθνών σχέσεων που περιβάλλουν την χώρα μας και καθορίζουν πολλές από τις παραμέτρους της θέσεώς της παγκοσμίως.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η διερεύνηση των γεωστρατηγικών προεκτάσεων και συσχετισμών της τρέχουσας οικονομικής θέσης της Ελλάδας κυρίως, αλλά όχι περιοριστικά, με τις γειτονικές χώρες της.
Στην Ελλάδα του σήμερα τα οικονομικά θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και συσχετίζονται άμεσα με τα πάγια ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Η εν λόγω εκδήλωση της Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά τόσο επίκαιρη όσο και διαχρονική, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
marinews