Η αγορά του αυτοκινήτου αλλά και άλλες, πλην των τροφίμων, έχουν παγώσει και κανείς δεν ξέρει πότε τα… γρανάζια θα τεθούν και πάλι σε λειτουργία. Με όλο αυτό το παραλήρημα ενόψει δημοψηφίσματος, με τις τράπεζες να έχουν κλείσει για 7 ημέρες και τις αναλήψεις να ανέρχονται σε 60 ευρώ ημερησίως, είναι Κάποιοι που φοβούνται ότι θα χάσουν τα χρήματά τους, επενδύουν σε αγορά αυτοκινήτου! απολύτως λογικό να έχει δημιουργηθεί πανικός στο μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων.

Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που μέσα σε όλη αυτή την… αναμπουμπούλα σπεύδουν στις αντιπροσωπείες για να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο. Όσο και εάν ακούγεται απίστευτο είναι πέρα για πέρα αληθινό αλλά υπάρχει και εξήγηση. Κάποιος, για παράδειγμα, που έχει χρήματα στην τράπεζα και δεν τα έχει βγάλει εκτός, βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα που ίσως να έχει στην άκρη του μυαλού του. Τι θα γίνει αν, ο μη γένοιτο, του πάρουν τα χρήματα ή γίνει κούρεμα; Προκειμένου λοιπόν να μην τα χάσει ή ακόμα και να μην τα έχει στο.. σεντούκι επενδύει σε αγορά αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι που έχουν λεφτά στο.. σεντούκι επενδύουν σε καινούργια αυτοκίνητα!

Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε 3 ημέρες!
Καθόλου τυχαίο λοιπόν το γεγονός πως το Σάββατο αλλά και σήμερα κάποιοι αγόρασαν καινούργιο αυτοκίνητο. Η συναλλαγή άλλωστε εντός συνόρων μπορεί να γίνει με κάρτες, άρα δεν υπήρχε πρόβλημα. Να σημειώσουμε πως ένα ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο μπορεί να παραδοθεί σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, άρα αν κάποιος δώσει τα χρήματα ή πληρώσει με κάρτα θα έχει τουλάχιστον αυτοκίνητο.

Σαφώς και αναφερόμαστε σε μεμονωμένες περιπτώσεις όμως υπάρχουν και αυτές….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης