Με μια σειρά νέων μοντέλων και κινητήρων, η ιαπωνική φίρμα θα προσπαθήσει να αυξήσει τις πωλήσεις της στην ευρωπαϊκή αγορά, προσφέροντας στους καταναλωτές ευρεία γκάμα προϊόντων.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που δούμε τα επόμενα χρόνια, είναι και ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο sportcar, το οποίο προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και ιδιαίτερα υψηλή αυτονομία. Το όχημα βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της εξέλιξης και βασίζεται στο πρωτότυπο CR-Z.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε τροχό, οι οποίοι λαμβάνουν ενέργεια από μια προηγμένη συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου. Η συνδυαστική ισχύς των ηλεκτρικών μοτέρ αγγίζει τους 350 ίππους, με την τελική ταχύτητα να διαμορφώνεται σε 210 χλμ/ώρα. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αυτονομία, καθώς οι μηχανικοί της Honda κατάφεραν να την εκτοξεύσουν στα 400 χιλιόμετρα. 

Το όχημα δεν έχει πάρει ακόμα την έγκριση για παραγωγή, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στέλεχος της εταιρείας, γίνεται ότι είναι δυνατό για ληφθεί το «πράσινο φως».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης