Έπειτα από έξι χρόνια, το Scirocco δέχθηκε το απαραίτητο φρεσκάρισμα τόσο αισθητικά, όσο και μηχανολογικά, ώστε να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2016 στην αγορά, πριν την έλευση της νέας γενιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γερμανικό μοντέλο φέρει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και πορτμπαγκάζ, νέα φώτα τεχνολογίας bi- xenon και φώτα ημέρας LED, νέες ζάντες και πέντε καινούργιους εξωτερικούς χρωματισμούς (Pyramid Gold, Urano Grey, Flash Red, Pure White και Ultra Violet).

Στην καμπίνα, έχει τοποθετηθεί σπορ τιμόνι, οι αεραγωγοί είναι καινούργιοι, τα όργανα προέρχονται από το Golf GTI, το ηχοσύστημα έχει αναβαθμιστεί, ενώ υπάρχει επιπλέον χώρος αποθήκευσης δίπλα από το χειρόφρενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κινητήρες συνδυάζονται με start/stop και σύστημα ανάκτησης ενέργειας, με το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο να είναι στο βασικό εξοπλισμό και το αυτόματο DSG 7 σχέσεων, στον προαιρετικό. Στη βάση της γκάμας είναι ο 1.4 TSI ο οποίος αποδίδει πλέον 125 ίππους, ακολουθεί ο 2.0 TSI σε τρεις εκδόσεις ισχύος (180, 220 και 280 ίππους), με το 2.0 TDI να αποδίδει 150 και 184 ίππους.

Οι πωλήσεις του ανανεωμένου Scirocco θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης