Ένα ιδιαίτερα ελκυστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα «τρέχει» τον τελευταίο καιρό η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Mercedes. Πρόκειται για το «Welcome ALL INCLUSIVE» το οποίο αφορά τα μοντέλα A-Class, B-Class, C-Class, CLA, GLA που εφοδιάζονται με κινητήρες 1.6 και 1.5 βενζίνης και πετρελαίου αντίστοιχα.

Ο πελάτης επιλέγει και το πρόγραμμα
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το αυτοκίνητο της αρεσκείας του (από τα προαναφερθείσα) να διαλέξει το χρονικό περιθώριο των δόσεων που επιθυμεί να δίνει και Με αυτό το χρηματοδοτικό πρόγραμμα η αγορά μίας Mercedes γίνεται πιο εύκολη από ποτέ στο τέλος να πληρώσει μία μεγάλη τελευταία δόση για να το κάνει δικό του. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσει σε αναχρηματοδότηση της τελευταία μεγάλης δόσης (αντί να το ξεχρεώσει) ή ακόμα και να επιστρέψει το αυτοκίνητο στον αντιπρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μερικά σημαντικά στοιχεία με κάθε αγορά, έχουν να κάνουν με τη δωρεάν συντήρηση για τα πρώτα δύο χρόνια, την δωρεάν ασφάλιση 6 μηνών, την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης κατά δύο έτη αλλά και την προστασία δανείου, που θεωρείται πολύ σημαντική ιδίως στις μέρες μας.

Για να δείτε τις παροχές του προγράμματος αλλά και να βρείτε τον ποιον κοντινό αντιπρόσωπο πατήστε ΕΔΩ

Η αγορά της Mercedes A Class μπορεί να γίνει ακόμα και με δόση 199 ευρώ το μήνα...
Η Β class απευθύνεται σε οικογένειες που αναζητούν άνεση και χώρους...
Η τελευταία γενιά της Mercedes C Class...
H CLA είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα της γκάμας Mercedes...
H GLA έχει βάλει για τα καλά την Mercedes στο παιχνίδι των πωλήσεων SUV - Crossover...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης