Γερμανός ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει τη στιγμή του ατυχήματος που είχε στις γαλλικές Άλπεις ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Μίχαελ Σουμάχερ, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» στην ιστοσελίδα του.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ένας 35χρονος αεροσυνοδός από το Έσσεν κατέγραφε με το smartphone του τη φίλη του που έκανε σκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον άνδρα, ο οποίος επικοινώνησε την Παρασκευή με το «Spiegel», σκιέρ που πιθανώς είναι ο Σουμάχερ κινείται με πολύ μικρή ταχύτητα, περίπου 20 χιλιόμετρα την ώρα.

Όπως γράφει το γερμανικό περιοδικό στην ηλεκτρονική του έκδοση, η μαρτυρία και το βίντεο μπορεί ενδεχομένως να αποσαφηνίσουν το ζήτημα της ταχύτητας με την οποία κατέβαινε ο Σουμάχερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταγραφή είναι θολή και προς το παρόν είναι δύσκολο να ειπωθεί με σιγουριά ότι ο σκιέρ που διακρίνεται να πέφτει είναι ο Σουμάχερ.

Ο 35χρονος Γερμανός προτίθεται, πάντως, να παραδώσει το βίντεο στις αστυνομικές αρχές της ανατολικής Γαλλίας, οι οποίες έχουν αναλάβει τη έρευνα του ατυχήματος, γράφει το «Spiegel».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης