Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσηµος εισαγωγέας και διανοµέας των µοτοσυκλετών HONDA στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης µοτοσυκλετών µάρκας Honda, µοντέλο CRF1000L Africa Twin (Κωδικός Μοντέλου: SD04 & SD06, Έτος Μοντέλου: 2016 έως 2018).

Η ανάκληση αφορά σε 105 δίκυκλα µε έτη κατασκευής των συγκεκριµένων πλαισίων από το 2016 έως και το 2018. Σύµφωνα µε τον κατασκευαστή, σε ορισµένες µοτοσυκλέτες, εξαιτίας της κατασκευής της, η κυκλική ασφάλεια του κεντρικού σταντ, το οποίο διατίθεται ως γνήσιο αξεσουάρ Honda, ενδέχεται να σπάσει. Αυτό στη χειρότερη περίπτωση µπορεί να προκαλέσει την πτώση του δικύκλου κατά την προσπάθεια στερέωσής του ή -σε σπανιότερες περιπτώσεις- την απόσπαση του σταντ κατά την οδήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγµής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτηµένα συνεργεία Honda. Εκεί θα γίνει αντικατάσταση του ελαττωµατικού ανταλλακτικού µε νέο βελτιωµένο, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την τεχνική διεύθυνση της αντιπροσωπείας στα τηλέφωνα 210-3483300 (Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών) ή µέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση customer_service@saracakis.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης