Δεν μπορούσε να πιστέψει ο Βασίλης Τοροσίδης το γεγονός ότι η Εθνική μας σπατάλησε και στον αγώνα με την Τσεχία ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας οπισθοφύλακα δήλωσε: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μπαίνουμε έτσι άσχημα, κοιμισμένα θα έλεγα. Έτυχε να κάνει δύο ευκαιρίες και δύο γκολ η Τσεχία. Ύστερα ξυπνήσαμε και μπήκαμε στο ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο «Τόρο» ανέφερε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι αλλά δεν προλάβαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν θα μιλήσω ατομικά, ποιος έφταιγε και ποιος όχι. Όλοι φταίξαμε. Δεν πρέπει να κοιτάμε τους άλλους, κοιτάμε μόνο εμάς. Δεν θα βγάλουμε τα… κομπιουτεράκια. Πρέπει να διορθωθούμε έστω στο ματς με τη Ρωσία», ενώ καταλήγοντας τόνισε:

«Με όποια ομάδα και να παίζαμε, έτσι όπως μπήκαμε δεν θα είχαμε άλλη τύχη. Πρέπει να μας πιστέψει ο κόσμος. Εμείς θα προσπαθήσουμε αφού είμαστε μέσα στην πρόκριση. Δεν θέλω να κρίνω διαιτητές, όμως επαναλαμβανόμενο λάθος παύει να είναι λάθος. Θα μπαίναμε στο ματς αν μετρούσε το γκολ του Φωτάκη. Πιστέψαμε στην επανάληψη μετά το γκολ του Γκέκα, όμως δεν ήρθε η ισοπαλία».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης