H Oracle Ελλάς, σε συνεργασία με το Java Hellenic User Group και υπό την αιγίδα του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), διοργανώνει το πρώτο επίσημο (μετά το 2009) Java Day στην Ελλάδα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου από τις 09:00 το πρωί έως και τις 18:00 το απόγευμα στο Cotsen Hall (Σουηδίας 54, Κολωνάκι), ενώ θα μεταδίδεται και μέσω livestreaming από το diavlos.grnet.gr για όσους βρίσκονται εκτός Αθήνας.

Call 4 Papers
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έχει ήδη ξεκινήσει το Call 4 Papers για τα μέλη της αγοράς και του ακαδημαϊκού χώρου που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν καινοτόμες εφαρμογές και projects βασισμένα στην τεχνολογία, τα οποία μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που επικοινωνούμε, συνεργαζόμαστε και δρούμε επιχειρηματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάθεση των προτάσεων περιεχομένου θα ολοκληρωθεί στις 11 Απριλίου, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε τις δικές σας εφαρμογές θα χρειαστεί να στείλετε τις προτάσεις σας πριν την λήξη του παραπάνω χρονικού περιθωρίου. Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από το JD commitee, το οποίο αποτελείται από δύο στελέχη της Oracle, δύο μέλη του Java Hellenic User Group και δύο ακαδημαϊκούς. Οι τελικές απαντήσεις σε όσους έχουν στείλει προτάσεις θα δοθούν μέχρι τις 23 Απριλίου.

Στην εκδήλωση Java Day 2014 προσκαλούνται Java gurus, χρήστες, developers, architects, ακαδημαϊκοί, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, ερευνητές και όλα τα μέλη της Java κοινότητας. Πρόκειται για μια τεχνολογική ημερίδα που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση της Java 8 στην Ελλάδα, εξειδικευμένες τεχνικές ενότητες, case studies σημαντικών έργων και εφαρμογών βασισμένων στην τεχνολογία Java και συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της πλατφόρμας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Call 4 Papers μπορείτε να στείλετε e-mail στο marketing_gr@oracle.com με θέμα “JAVA Day 2014”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: support.netizens@gmail.com (Γιώργος Λόλας)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης