Στελέχη των Sony και Microsoft επιβεβαίωσαν μέσω Twitter ότι τα PlayStation 4 και Xbox One θα ανάβουν (ενώ είναι σβησμένα) για να κατεβάσουν αυτόματα οτιδήποτε ορίσετε από το PlayStation Network και το Xbox Live αντίστοιχα.

Το PS4 θα ανάβει όταν δει ότι αγοράζετε κάτι στο PSN μέσω του PS Vita και θα αρχίζει να κατεβάζει το παιχνίδι. Μετά θα σβήνει και πάλι. Το γεγονός αυτό είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Shuhei Yoshida, πρόεδρος των Sony Worldwide Studios, στο προσωπικό του Twitter. Ανάλογη κίνηση έπραξε και ο Marc Whitten, αντιπρόεδρος του εμπορικού τμήματος του Xbox για λογαριασμό της Microsoft, σήμερα το πρωί. Η νέα κονσόλα Xbox One θα συνεχίζει να κατεβάζει games που θα επιλέξουμε από πριν, καθώς και (αυτομάτως) τα όποια Xbox Live updates ακόμα κι όταν θα είναι σβηστή στο “Low Power mode”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ερώτημα είναι…το ρεύμα ποιος θα το πληρώσει;

Το Xbox One αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο σε επιλεγμένες χώρες του κόσμου, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη ακριβής ημερομηνία για την Ελλάδα. Θα κοστίζει 500 ευρώ. Το PS4 θα κυκλοφορήσει σε 32 χώρες στις 29 Νοεμβρίου και ο ίδιος κανόνας ισχύει και για τη χώρα μας. Η τιμή του θα είναι 400 ευρώ. Διαβάστε τις πληροφορίες του GameWorld για την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του PS4 και το αντίστοιχο άρθρο για το Xbox One.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης