H Ubisoft ανέθεσε σε έναν ξεχωριστό developer την δημιουργία μιας έκδοσης του The Crew για το Xbox 360.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το πολυαναμενόμενο Racing αναπτύσσεται από τις Ivory Tower και Ubisoft Reflection, παρόλα αυτά η last-gen έκδοσή του θα αναπτυχθεί από την Asobo Studio. Σύμφωνα με την Ubisoft πάντως οι Ivory Tower, Ubisoft Reflection και Ubisoft Shanghai θα αναλάβουν την επίβλεψη του όλου project. H πιο πρόσφατη δουλειά της Asobo Studio ήταν το Kinect Rush: A Disney-Pixar Adventure, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στα Toy Story 3: The Video Game και Fuel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Geoffrey Sardin, αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Ubisoft, προέβη στις εξής δηλώσεις: “O στόχος της Ubisoft είναι να καλύπτει συνεχώς τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των παικτών που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη κάποια next-gen κονσόλα. Το The Crew σχεδιάστηκε πρωταρχικά για το PS4 και το Xbox One, παρόλα αυτά ανέκαθεν είχαμε την επιθυμία να το κάνουμε προσβάσιμο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό. Έτσι λοιπόν είμαστε πανευτυχείς που θα δώσουμε την ευκαιρία στους κατόχους του Xbox 360 να απολαύσουν το The Crew.”

Με βάση τις δηλώσεις του στελέχους της Ubisoft είναι φανερό ότι δεν γίνεται αναφορά στα PS3 και Wii U, κάτι που αν μη τι άλλο προκαλεί έκπληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το The Crew θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Xbox 360.

Διαβάστε το preview του The Crew από το GameWorld. Θυμίζουμε επίσης ότι μέσα στον Αύγουστο θα διεξαχθεί μία δεύτερη closed beta για τα PC, όσοι επιθυμείτε λοιπόν να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης