Όταν αλλάζει ο χρόνος στα ρολόγια, αυτό σημαίνει ένα πράγμα… Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και η άνοιξη μας αποκαλύπτεται σιγά σιγά!

Το Μeet Μarket αγαπάει πολύ την καλοκαιρία, διότι θα αρχίσει να κατακτά υπαίθριους χώρους, πάρκα και πλατείες! Αρχίζουμε αμέσως στη γνώριμη Τεχνόπολη στο Γκάζι, στις 6 & 7 Απριλίου για το πασχαλινό Μeet Μarket στην αίθουσα Νίκος Γκάτσος (Δ12) μέσα ΚΑΙ έξω από τη μία το μεσημέρι! Ελάτε να συναντήσετε 120 νέους και παλιούς συμμετέχοντες, από σχεδιαστές, καλλιτέχνες, συλλέκτες και παραγωγούς μέχρι μάγειρους με τις λιχουδιές τους, μουσικόφιλους με βινύλια, εραστές της φύσης με βιολογικά καλλυντικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη μουσική επένδυση του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνουν φυσικά οι djs του Μeet Μarket που μας κρατούν συντροφιά και μας ξεσηκώνουν. Κι αν εκεί που αράζετε ή κάνετε βόλτα, βρείτε ξαφνικά ένα … αβγό, αρπάξτε το και ελάτε στο κεντρικό ταμείο να κερδίσετε δώρα! Θα υπάρχουν αρκετά αβγά κρυμμένα, οπότε τον νου σας!

The Meet Market: μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Απριλίου, 2013
13.00 – 23.00 κάθε μέρα
Τεχνόπολη, Γκάζι: Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα
www.themeetmarket.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Μeet Μarket είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία με σκοπό την προβολή, την προώθηση και την υποστήριξη της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής και των ανεξάρτητων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Το Μeet Μarket αποτελείται από μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων και πρόκειται για μια κοινότητα σχεδιαστών, κατασκευαστών, παραγωγών, συλλεκτών και ανεξάρτητων μικρο-επιχειρήσεων που συνεχώς διευρύνεται.

Για ένα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, σε διαφορετικό μέρος, το Μeet Μarket διοργανώνει μια μετακινούμενη αγορά, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να εκθέσουν και να πουλήσουν τα προϊόντα και τα αγαθά τους, ενώ παράλληλα μια σειρά από dj’s και μουσικούς παραγωγούς δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Το Μeet Μarket δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο 2007 από την ανάγκη νέων ανθρώπων να παρουσιάσουν τη δουλειά τους με έναν διαφορετικό τρόπο. Είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας για να προβληθεί η δημιουργικότητα των ανθρώπων της πόλης και να ανοίξει καινούργια κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των δημιουργών, των εμπόρων και των επισκεπτών – καταναλωτών.

Η ομάδα είναι ανοιχτή σε συνεργασίες και προτάσεις, χωρίς ταμπέλες και κοινωνικά προφίλ και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τους τύπους των ανθρώπων. Δεν έχει μοναδικό προσανατολισμό την κατανάλωση αλλά περισσότερο την επικοινωνία, την ψυχαγωγία και την επαφή με την πόλη. Γι’ αυτό κρατά έναν νομαδικό χαρακτήρα, αναδεικνύοντας διαφορετικούς πολιτισμικούς χώρους.

Ο συνδυασμός της ποικιλίας, της τιμής και επιπέδου κατασκευής των πραγμάτων που πωλούνται στο Μeet Μarket είναι που το κάνει ξεχωριστό. Οι εναλλασσόμενοι dj’s κατά τη διάρκεια του market κρατούν τη διάθεση ανεβασμένη και κάθε φορά γίνονται διαδραστικά παιχνίδια – χωρίς κόστος συμμετοχής – στα οποία όλοι κερδίζουν δώρα.

Από την ιστοσελίδα www.themeetmarket.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για το επόμενο Μeet Μarket, τις ημερομηνίες, τις ώρες και το μέρος όπου θα γίνει.

It’s a date!

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης