Βελτιώσεις θα υπάρξουν στο παραλιακό οδικό δίκτυο που συνδέει τον Έβρο με τη Ροδόπη, καθώς αναμένεται να ασφαλτοστρωθεί προκειμένου να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση σε αυτό. 

Οι εργασίες αυτές θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου της Μαρώνειας.
Η ασφαλτόστρωση θα ξεκινήσει από την περιοχή του Πλατανίτη, θα διέρχεται από το αρχαίο θέατρο, θα συνεχίζει παραλιακά και θα καταλήγει στα Δίκελλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτό το έργο ολοκληρώνεται πολύ σύντομα η μελέτη, είπε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Άρης Γιαννακίδης ο οποίος υποδέχθηκε τον κ. Μπένο και την ομάδα του.
Όταν πραγματοποιηθεί αυτό το έργο, θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την οδική διασύνδεση της παραλιακής ζώνης των νομών Έβρου-Ροδόπης και Ξάνθης.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννακίδη έχουν ήδη συμφωνήσει με τους αρχαιολόγους, έχουν πάρει τις αδειοδοτήσεις. Η μελέτη είναι σε καλό επίπεδο ωρίμανσης. Στόχος μας είναι σε ένα τρίμηνο να έχει ολοκληρωθεί με πλήρη και διασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Είναι συμβατό έργο με το περιβάλλον της περιοχής και στόχος μας είναι μέχρι το τέλος του έτους να έχει ενταχθεί στο περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα και αν δεν υπάρχουν προβλήματα στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους να αρχίσει να δουλεύεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: e-evros.gr
Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης