Προβληματισμός επικρατεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Θεσσαλονίκης για τους πρόσφατους βανδαλισμούς στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της πόλης.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος Θανάσης Παππάς ανέφερε επί του θέματος: «Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα έργα αντικατάστασης και αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε κεντρικά πάρκα της πόλης, στην περιοχή της ΧΑΝΘ και των δικαστηρίων, στη Ν. Ελβετία και στο Πεδίο του Άρεως, με φωτιστικά νέου τύπου, τεχνολογίας led, που συμβάλλει στην ικανοποιητική διάχυση του φωτισμού, στην απόδοση των χρωμάτων, καθώς και στο αίσθημα ασφάλειας των επισκεπτών. Ωστόσο, πριν πραγματοποιηθεί η διοικητική παραλαβή, ξεκίνησαν οι παραβιάσεις, οι καταστροφές και οι βανδαλισμοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και προκειμένου να αντεπεξέλθει στις καταγγελίες των δημοτών, συνεργάζεται στενά με την ΕΛ.ΑΣ. και τη Δημοτική Αστυνομία, ενώ αποκαθιστά μετά από αυτοψίες κάθε είδους βλάβες. Καλούμε όλους τους δημότες να καταγγέλλουν άμεσα τα αντίστοιχα φαινόμενα, τα οποία δημιουργούν συνθήκες επικινδυνότητας, αφενός λόγω των εκτεθειμένων καλωδίων και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αφετέρου εις βάρος της περιουσίας των δημοτών καθώς και της ασφάλειας οχημάτων και πεζών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δημότες μπορούν να υποβάλλουν τις καταγγελίες τους μέσω της Πύλης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Θεσσαλονίκης: http://opengov.thessaloniki.gr/imc, καθώς και στα τηλέφωνα 2310 494500-2-3.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης