Με ένα «γιατί» να κρέμεται από τα χείλη όλων και μέσα σε βαρύ κλίμα τελέστηκε πριν από λίγη ώρα η κηδεία της 51χρονης εκπαιδευτικού που χθες τα ξημερώματα έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του ίδιου του γιου της, στην οδό Ιωνίας στο Αγρίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου παρουσία πλήθους κόσμου, πολλών συναδέλφων αλλά και ατόμων που γνώρισαν τη γυναίκα ως εκπαιδευτικό, ως γειτόνισσα, ως φίλη.

Τραγικές φιγούρες, ο σύζυγός της και ο μεγαλύτερος γιος της, ο οποίος σπουδάζει στο εξωτερικό και  επέστρεψε εσπευσμένα μετά την τραγωδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, εγείρονται πάρα πολλά ερωτήματα αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση του ανήλικου δράστη και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφθασε στο έγκλημα. Είναι δεδομένο πως απαιτείται η παρακολούθηση του νεαρού από ειδικούς, ώστε να βγει κάποιο συμπέρασμα και για την πρότερη κατάστασή του, που – όπως όλα δείχνουν – ήταν επιβαρυμένη, με αποτέλεσμα η πίεση των εξετάσεων να προκαλέσει το πρωτοφανές αυτό ξέσπασμα με θύμα την ίδια του τη μητέρα.

Πηγή: agriniopress.gr

Διαβάστε επίσης: Προθεσμία έλαβε ο 17χρονος που σκότωσε τη μητέρα του, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013, 16:01

Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013, 10:19

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης