Με άστατο καιρό θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή, τέλος, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ή απογευματινές ώρες, ενώ βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα, Παρασκευή, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ ίδιο θα είναι το σκηνικό και αύριο.

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες α πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 16 έως 33 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά και κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς Kελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης