Έκκληση βοήθειας προς τον κόσμο απευθύνει η Στέλλα Θεοδώρου, καθώς η οικονομική δυσπραγία που βιώνει της στερεί τη δυνατότητα να πληρώσει τον δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του γιου της, ο οποίος κατηγορείται για φόνο εκ προ μελέτης.

Πρόκειται για τη δολοφονία ενός 19χρονου νεαρού στις 29 Οκτωβρίου του 2011 στο Ζεφύρι, για την οποία κατηγορήθηκαν οι δύο γιοι της. Ο πρωτότοκος, ο Βαλάντης, αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από τέσσερις μήνες κράτησής του στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού. Ο μικρότερος γιος της, ο 23χρονος Σπύρος, παραμένει έγκλειστος μέχρι και σήμερα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρισκόμενη σε αδιέξοδο, στις 31 Αυγούστου, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει σκαρφαλώνοντας σε ταράτσα πολυώροφου κτηρίου επί της Λεωφόρου Μεσογείων.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της στο 6943405461 ή να τη βοηθήσει καταθέτοντας κάποια χρήματα στον λογαριασμό 5184036361435.

«Είμαι απελπισμένη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κρατείται άδικα. Την ημέρα της δολοφονίας ήταν μαζί με την παρέα του σε άλλη περιοχή. Δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Το κατηγορητήριο έχει στηθεί σε μαρτυρίες συγγενών του θύματος, που θέλουν να τον εμπλέξουν για λόγους αντεκδίκησης. Οι μαρτυρίες των φίλων του με τους οποίους ήταν μαζί δεν ελήφθησαν σοβαρά υπ’ όψιν, καθώς χαρακτηρίστηκαν ως ”ψευδομάρτυρες”» αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στην εκπομπή Cosa Nostra

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης