Το πτώμα ενός οικονομικού μετανάστη από το Μπαγκλαντές εντόπισαν αργά το απόγευμα της Κυριακής άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Ανδραβίδας, πίσω από το εργοστάσιο «ΑΣΤΕΡΙΣ».

Το σημείο όπου είχε ταφεί το πτώμα του άτυχου άνδρα, πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες, υπέδειξε στις αστυνομικές Αρχές ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες, όταν κλήθηκε η αστυνομία να επέμβει σε επεισόδια που εκτυλίσσονταν ανάμεσα σε μετανάστες από το Μπαγκλαντές. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν σε προσαγωγές όλων των ατόμων που εμπλέκονταν στο περιστατικό.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι οι οικονομικοί μετανάστες επιτέθηκαν σε ομοεθνή τους, επειδή -όπως υποστήριξαν- συμμετείχε σε ομάδα που διοργάνωσε απαγωγή νεαρού άνδρα και στη συνέχεια τον σκότωσε. Ύστερα από την ανάκριση, ο φερόμενος ως μέλος της σπείρας ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση και με τη συνοδεία ανδρών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης έφθασε στην Ανδραβίδα, όπου και υπέδειξε στις Αρχές το σημείο που ήταν θαμμένος ο 40χρονος άνδρας.

Παρουσία εισαγγελέα και ιατροδικαστή ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος, το οποίο τελικά βρέθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: patrisnews
Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης