Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, από σήμερα και έως τα ξημερώματα της Τρίτης, λόγω του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος.

Ειδικότερα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Στις 21, 22 και 23 Ιουνίου, κατά τις ώρες 17.00 έως 03.00 της επομένης, καθώς και στις 24 Ιουνίου κατά τις ώρες 17.00 έως 06.00 της επομένης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Περιφερειακή Εθνική Οδό Αθηνών – Χαλκίδας, στο τμήμα μεταξύ των οδών Σταματίου Μπουγέση και Ηρώων Πολυτεχνείου, στον Ωρωπό.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Σταματίου Μπουγέση και Ηρώων Πολυτεχνείου.

– Στις 22 Ιουνίου, κατά τις ώρες 15.00 έως 02.00 της επομένης, καθώς και στις 23 και 24 Ιουνίου κατά τις ώρες 08.00 έως 02.00 της επομένης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, θα ισχύσει στην Περιφερειακή Εθνική Οδό Αθηνών – Λαυρίου, στο τμήμα της μεταξύ της Χ/Θ 37.000 και 39.000 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνηση των οχημάτων από Αθήνα προς Κερατέα και αντίστροφα, θα πραγματοποιείται μέσω της Περιφερειακής Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαυρίου, στην περιοχή του οικισμού Πέτα Κουβαρά, αριστερά προς Κουβαρά, δεξιά προς Κερατέα, συνέχεια Κυπρίων Αγωνιστών, δεξιά Φειδίου, συνέχεια Λ. Αθηνών – Λαυρίου και αντίστροφα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους και στάθμευση των οχημάτων τους στην παραπάνω οδό και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

-Στις 23 και 24 Ιουνίου, κατά τις ώρες 18.00 έως 02.00 της επομένης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή αμφιδρόμηση της οδού Ακτής Σαλαμινομάχων, μεταξύ των οδών Αντιναυάρχου Καραθανάση και Τσιμισκή, στη Σαλαμίνα, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές του τμήματος αυτού. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν τη στάθμευση των οχημάτων τους στην παραπάνω οδό, κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης