Στην εξιχνίαση σειράς κλοπών στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών, στα τέλη Αυγούστου, οδήγησε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ., στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί, ηλικίας 17 και 20 ετών.

Στη θέα των αστυνομικών του Α.Τ. Σιδηροκάστρου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Σερρών, που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος, οι δύο νεαροί εγκατέλειψαν το όχημα και διέφυγαν πεζοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τους δράστες 12 κλοπών καταστημάτων, φαρμακείων και οικιών και δύο κλοπών οχημάτων (ενός αυτοκινήτου και μίας μοτοσικλέτας) στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών κατά το διήμερο 29-30 Αυγούστου, ενώ εμπλέκονται επίσης και σε μία απόπειρα κλοπής καταστήματος στην ίδια περιοχή.

Στο Ι.Χ., για το οποίο -σύμφωνα με την αστυνομία- είχε δηλωθεί κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών την 29η Αυγούστου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα ζευγάρι φορητών ασυρμάτων, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, τρία κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα -όλα προϊόντα κλοπής- καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Εις βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία εστάλη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, αμφότεροι ωστόσο δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης