Έξι αλλοδαποί συνελήφθησαν την Τετάρτη σε αεροδρόμια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου επειδή επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις με πλαστά διαβατήρια.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 24χρονος υπήκοος Ιράκ, γιατί μετέβη στο αεροδρόμιο Μυκόνου και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου αρχών Γαλλίας, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Θήρας, συνελήφθησαν τρείς υπήκοοι Συρίας ηλικίας 18, 19 και 25 ετών, γιατί μετέβησαν στο αεροδρόμιο Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας αρχών Γαλλίας και Τσεχίας, και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία και τη Γαλλία.

Από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, συνελήφθησαν ένας 21χρονος υπήκοος Ιράκ και ένας 29χρονος υπήκοος Συρίας, γιατί μετέβησαν στο αεροδρόμιο Καρπάθου και κάνοντας χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας και διαβατηρίου αρχών Βουλγαρίας και Γαλλίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αυστρία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης