Σήμερα στις 12.00 αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλα Ακουμιανάκη από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, το Μεγάλο Σάββατο του 2011.

Η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, όπου κατέθεσαν οι συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας. Η μητέρα της περιέγραψε τον χαρακτήρα, το ήθος και τις συνήθειες του παιδιού της, επισημαίνοντας με έμφαση ότι «η Στέλλα δεν ήταν πότης» και «είχε όνειρα για την ζωή της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται δύο γιατροί και ένας 27χρονος σήμερα νεαρός ο οποίος συνόδευε τη Στέλλα το μοιραίο βράδυ. Ο τέταρτος κατηγορούμενος, επειδή το 2011 ήταν 17 χρόνων και άρα ανήλικος, θα δικαστεί για την υπόθεση στις 24 Μαρτίου από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων.
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής του 2011, ο τότε 17χρονος κατηγορούμενος μαζί με τον 23χρονο φίλο του έδωσαν στη 16χρονη κοπέλα να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια όταν οι αντιστάσεις της είχαν καμφθεί, θέλησαν να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά.

Όταν όμως έπεσε αναίσθητη, τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα στο διάδρομο καθώς το περιστατικό δεν αντιμετωπίστηκε ως κατεπείγον και σοβαρότατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της οικογένειας Ακουμιανάκη Ανδρέας Αργυρόπουλος, επεσήμανε ότι οι δύο νεαροί δεν είχαν καμία σχέση με το περιβάλλον της αδικοχαμένης Στέλλας, δεν ήταν φίλοι της ή συμμαθητές της και μάλιστα, τον 27χρονο σήμερα κατηγορούμενο τον έβλεπε – όπως χαρακτηριστικά είπε – για πρώτη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης