Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχτηκε στο Παλαμάρι Σκύρου. Ένας 45χρονος πατέρας έχασε την ζωή του όταν προσπάθησε να σώσει την εννιάχρονη κόρη του από τα κύματα.

Ήταν την Τρίτη το απόγευμα, όταν ο 45χρονος άνδρας πήρε την κόρη του και πήγαν για μπάνιο στην θαλάσσια περιοχή Παλαμάρι της Σκύρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανείς δεν προμήνυσε τι θα επακολουθήσει… Ξαφνικά στην περιοχή επικράτησαν σφοδροί άνεμοι, αλλά η εννιάχρονη δεν είχε προλάβει να βγει από την φουρτουνιασμένη θάλασσα και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

Έντρομος ο πατέρας της βούτηξε στην θάλασσα και κατάφερε να τη φέρει στα ρηχά, αλλά δυστυχώς ο ίδιος παρασύρθηκε από τα κύματα. Δεν υπήρχε κάποιος εκείνη την ώρα στην παραλία για να σώσει τον άτυχο άνδρα.

Με κλάματα το κοριτσάκι πήγε τρέχοντας στο σπίτι τους, στην περιοχή Τραχύ, διανύοντας αρκετά χιλιόμετρα για να ειδοποιήσει τους θείους και τα ξαδέρφια της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα ένας ξάδερφος του 45χρονου επέστρεψε στο σημείο και μαζί με το Λιμενικό έψαχναν όλο το βράδυ τον άτυχο άνδρα, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε χθες.

Ο 45χρονος Δ.Κ. καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 5 χρόνια διέμενε μαζί με την κόρη του στη Σκύρο.

Με πληροφορίες από το Eviazoom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης