Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο από την είδηση του θανάτου ενός 27χρονου σε τροχαίο τα ξημερώματα στην Νέα Αλικαρνασσό. Η τραγική ιστορία του άτυχου νέου που είχε χάσει τον πατέρα του!

Μια λεπτομέρεια που συγκλονίζει στην τραγικότητα της κατάστασης, φέρνει στο φως αποκλειστικά το CretePlus.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 27χρονος που έχασε την ζωή του τα ξημερώματα στην οδό Μαυσώλου, είχε «χτυπήσει» το πρωί της ίδιας ημέρας τατουάζ με το όνομα του πατέρα του ο οποίος δεν είναι στη ζωή. Μάλιστα φερόταν να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το περιστατικό και να το εκφράζει στους οικείους του.

Ήθελε με αυτό τον τρόπο να έχει κοντά του τον αγαπημένο του πατέρα, κάτι όμως που δεν έμελλε να κρατήσει πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο φως στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο

Εντωμεταξύ, νεότερες πληροφορίες για το περιστατικό που προκάλεσε τον θάνατό αλλά και τον τραυματισμό των συνεπιβαινώντων του 27χρονου βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αυτές, ο νεαρός με την παρέα του είχαν επισκεφθεί την Μονή του Άη Γιώργη του Επανωσήφη και επέστρεφαν από εκεί. Κατά το γυρισμό τους η ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχής σε συνδυασμό με την ταχύτητα του αυτοκινήτου φαίνεται πως οδήγησαν στη μοιραία πρόσκρουση του αυτοκινήτου σε κολόνα.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί πλήρως καθώς οι έρευνες από τις αρχές συνεχίζονται, ενώ λήφθησαν δείγματα αίματος για να φανεί αν είχε προηγηθεί υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

ΠΗΓΗ: Creteplus.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης