Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων, έπειτα από το άγριο έγκλημα που διεπράχθη στο Σφηνάρι Κισάμου.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης, όταν ένας άνδρας έψαχνε τους γονείς του που δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Κυριακής. Μπαίνοντας στο σπίτι τους, που βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο του χωριού, ήρθε αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πάτωμα βρίσκονταν τα δύο άψυχα σώματα των γονιών του, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Πρόκειται για έναν 78χρονο άνδρα και μία 66χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ο άτυχος ηλικιωμένος έφερε τραύματα στην κοιλιά και την πλάτη, ενώ η σύζυγός του στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και οι δύο φαίνεται ότι έχουν χτυπηθεί με αιχμηρό αντικείμενο», ανέφερε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, υποστράτηγος, Μιχάλης Καραμαλάκης, τονίζοντας ότι αυτή την ώρα η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τα μέχρι στιγμής ευρήματα να κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα εξετάζεται και το ενδεχόμενο της ληστείας.

«Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για μία διπλή ανθρωποκτονία», ανέφερε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Η πρώτη αυτοψία έδειξε ότι «ο άνδρας φέρει δύο τραύματα με μαχαίρι ενώ η γυναίκα φέρει πολλαπλά με το ίδιο όργανο».

Ακόμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί επακριβώς η ώρα θανάτου του ζευγαριού, ωστόσο η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για έγκλημα που διεπράχθη μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας.


 
Με πληροφορίες από το cretapost.gr

Πηγή φωτογραφιών: flashnews.gr

Διαβάστε επίσης: Νεκρό ζευγάρι που φέρει τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015, 13:13

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης