Υλικά:

1.000 γρ. Στρογγυλές Πατάτες Φούρνου Μπάρμπα Στάθης
1 κιλό μπακαλιάρος παστός
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι Κρεμμύδι Ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
2 κουταλάκια του γλυκού Σκόρδο Ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
2 κουταλιές της σούπας Μαϊντανός Ψιλοκομμένος Μπάρμπα Στάθης
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ
3 | λεμόνια, ο χυμός
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

1. Κόβετε τον μπακαλιάρο σε μερίδες και τον ξαλμυρίζετε για μία νύχτα ή για 24 ώρες, αν πρόκειται για μεγάλο φύλλο.
2. Κατόπιν σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι. Ρίχνετε τις πατάτες, το σκόρδο και 1 φλιτζάνι νερό και βράζετε για 15΄. Τοποθετείτε πάνω στις πατάτες τον μπακαλιάρο, πασπαλίζετε με λίγο πιπέρι και σιγοβράζετε για 20΄περίπου προσθέτοντας 1 φλιτζάνι νερό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης