Δεκάδες διασημότητες του Χόλιγουντ έκαναν την εμφάνισή τους στο εθνικό συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Τζεφ Μπρίτζες, εμφανίστηκε τη Δευτέρα με το συγκρότημά του, τους Abiders, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Carolinafest, πριν ακόμη ξεκινήσει το συνέδριο, ενώ ο αδελφός του Μπο συμμετείχε στο συνέδριο και χειροκρότησε τις ομιλίες που άνοιξαν τις εργασίες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο έκαναν και η Βαϊόλα Ντέιβις -πρωταγωνίστρια στην πρόσφατη κινηματογραφική επιτυχία «Οι Υπηρέτριες», για την οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ -ο Τζον Λεγκιτζάμο και ο Τόνι Σαλχούμπ, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Ντετέκτιβ Μονκ».

Το συνέδριο ξεκίνησε, όπως όλες οι επίσημες διοργανώσεις στις ΗΠΑ, με τον εθνικό ύμνο, τον οποίο τραγούδησε η Άμπερ Ρίλεϊ, μια από τις πρωταγωνίστριες της τηλεοπτικής σειράς «Glee».

Η ηθοποιός Άσλεϊ Τζαντ συμμετείχε ως σύνεδρος από το Τενεσί. Ο ινδικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός Καλ Πεν, από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Ιατρικές υποθέσεις», ο οποίος έχει αναλάβει το γραφείο δημοσίων σχέσεων του Λευκού Οίκου με στόχο να βοηθήσει την κυβέρνηση να ενισχύσει τους δεσμούς της με τον κόσμο των τεχνών και του θεάματος, ανέβηκε αργά χθες το βράδυ στη σκηνή ζητώντας «μια ακόμη τετραετία». Η γνωστή από τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση», Εύα Λονγκόρια, πρόκειται να κάνει το ίδιο σήμερα κατά τη λήξη του συνεδρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης