Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως ένα μωρό, 10 μηνών, επέζησε ευρισκόμενο στην αγκαλιά της μητέρας του, η οποία λίγο νωρίτερα είχε πηδήξει από τον όγδοο όροφο διαμερίσματος πολυκατοικίας στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Όπως μετέδωσε το euronews, αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη γυναίκα να κρατά το μωρό την ώρα που πηδούσε στο κενό από το παράθυρο. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε πως ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Ηarlem Hospital Center», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άκουσα μια μικρή κραυγή και την είδα στον αέρα να πέφτει. Μετά ακούστηκε ένας θόρυβος. Ήταν σαν να έπεφτε ένα κομμάτι ξύλο στο έδαφος. Ήταν απίστευτο. Το μωρό έκλαιγε. Ήταν ακόμα ζωντανό», εξήγησε σε δηλώσεις του ο Steve Dominguez, ο οποίος περνούσε εκείνη τη στιγμή δίπλα από το κτήριο.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, πρόκειται για μια 44χρονη δικηγόρο η οποία είχε πάρει πολύμηνη άδεια λόγω τοκετού, ενώ μέσα στο διαμέρισμά της εντοπίστηκε ένα σημείωμα που είχε αφήσει.
 

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης