Σε κινηματογραφική ταινία αποφασίστηκε να αναπαρασταθούν τα τελευταία δυο χρόνια της Diana τα οποία ήταν και τα πλέον ταραχώδη, 16 έτη μετά τον τραγικό θάνατο που είχε η πριγκίπισσα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Το σενάριο θα ασχοληθεί κυρίως με τις διακοπές της στη Νότια Γαλλία με τον Dodi Al Fayed, την πασίγνωστη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στον Martin Bashir, φτάνοντας μέχρι μερικές ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φιλμ επίσης επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο ανθρωπιστικό της έργο στον Ερυθρό Σταυρό, στην αγάπη και τη φροντίδα που έδειξε ειδικότερα στα παιδιά που ακρωτηριάστηκαν από νάρκες, καθώς και τον μεγάλ έρωτα που έζησε με τον χειρουργό Hasnat Khan.

Το πρόσωπό της θα υποδυθεί η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ 44χρονη Naomi Watts, η οποία όπως χαρακτηριστικά δήλωσε πως έτρεμε για το αν θα καταφέρει να μπει στον ψυχισμό της τόσο πρόωρα χαμένης πριγκίπισσας.

Είναι πολύ δύσκολο και επικίνδυνο να υποδυθείς ένα πρόσωπο το οποίο είχε μια τόσο μεγάλη ακτινοβολία στον κόσμο, κι επίσης υπάρχουν και τα δύο της παιδιά, και ό,τι γίνει, πρέπει να γίνει με πολύ λεπτό τρόπο αλλά κυρίως με σεβασμό στη μνήμη της, είπε χαρακτηριστικά η Naomi Watts, ενώ οι φωτογραφίες που ακολουθούν, δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας, τουλάχιστον όσον αφορά την εξωτερική ομοιότητα και αυτό που δείχνει πως αποπνέει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης