Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του το Σάββατο, 20 Οκτωβρίου, την έναρξη της 12ης Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας Athens Xclusive Designers Week, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου καταξιωμένοι και ταλαντούχοι Έλληνες σχεδιαστές παρουσίασαν τις προτάσεις τους για τη σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2013.

Από το 2007 έως και σήμερα η AXDW στηρίζει και προωθεί με περηφάνια την ελληνική μόδα, εντός και εκτός συνόρων. Έχοντας αναπτύξει μία μοναδική πλατφόρμα που έχει εξελιχθεί με το πέρασμα των χρόνων, η διοργάνωση προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες σε Έλληνες σχεδιαστές, καταξιωμένους αλλά και νέους, να αναδειχθούν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ακόμα και σε αυτό το δύσκολο κοινωνικο-οικονομικό καθεστώς η AXDW συνεχίζει να εκπληρώνει τoν στόχο της και να εξάγει την ελληνική μόδα διεθνώς, ενώ μας καλεί όλους να ενισχύσουμε τους Έλληνες δημιουργούς και τα ελληνικά προϊόντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σχεδιαστής Paris Valtadoros εμπνευσμένος από το λεύκωμα του φωτογράφου Αβογιάννη «Εξαίσιες Ορχιδέες», παρουσίασε την συλλογή «Χορός της Ορχιδέας». Μια συλλογή γεμάτη αισθησιασμό αλλά και σουρεαλισμό με ιδιαίτερα και μοναδικά σχήματα προερχόμενα από αυτό της ορχιδέας, σε πληθώρα χρωμάτων όπου κυριαρχούσαν οι τόνοι του μωβ, του πράσινου και του γκρι. Λαμπερή παρουσία στην επίδειξη, η Αντωνία Καλλιμούκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης